Att få paket kan lyfta även den gråaste dagen. När detta kom från TREsemmé så kan jag lugnt säga att det lyfte dagen. Och extra glad blev jag av att finna något jag saknat senaste tiden i min egen samling- saltvattenspray! Och inte bara det utan även en saltvattenmousse (TREsemmé Perfectly (un)Done Wave Foam) som känns extra intressant. I paketet fanns allt man behöver för att fixa till det perfekta strandhåret. Dock krävs lite utförande skills också, som att t ex lyckas hantera plattången på rätt sätt ;-).

TRESemmé saltvattenspray_beachwaves

Tiresome Perfectly unDone beach hair

Beskrivningar:

Perfectly (un)Done Wave Foam, 85kr = Ger ett superlätt och böljande hår med en mjukt naturlig finish. Sea Foam, är en ultralätt hårmousse berikad med algextrakt, bidrar till att skapa en naturligt böljande look.

Perfectly (un)Done Saltvattenspray, 85kr = En klibbfri formel med algextrakt hjälper dig att skapa en sexigt rufsig look.

Perfectly (un)Done Schampoo, 85kr = Ett silikonfritt och algextraktberikade schampo som hjälper till att avlägsna smuts, fett och produktrester från håret.

Perfectly (un)Done Balsam, 85kr = Ett avancerade och algextraktberikade balsam som återfuktar håret utan att tynga ner det. Det resulterar i att håret får en luftig volym – Ett viktigt steg för att uppnå den rätta vågiga looken.

 

Ps. Ja det är lite ”fel” på scrollningen här på bloggen så om du upplever problem när du drar musen upp/ner på sidan så är det sajtens fel. Sorry, jag ska  fixa det…snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

*