TiKei Mineralsmink

Posted by on 26.03.2015 in Smink

Idag har jag gjort två nya investeringar från mineralsminkmärket TiKei. Dels en kabukiborste till mitt mineralpuder samt en ny bas ögonskugga.

Ögonskuggan heter Cashmere och är matt beige. Den passar perfekt att läggas över hela överlocket för en ljusare look eller som bas till andra skuggor. Jag brukar oftast köra den ensam eftersom jag inte är en storanvändare av skuggor. Jag köper alltid en ihopfällbar borste eftersom det är mest hygieniskt när man har den liggandes i väskan. Superskön borste och mycket prisvärd (179kr).

Mer info om borstar från TiKei:

”Våra borstar är gjorda av mycket högkvalitativa syntetiska strån och de är otroligt mjuka och täta. Våra syntetborstar är speciellt anpassade för mineralsmink. Djurhårsborstar kan ofta kännas sträva och tappar också ofta en hel del strån, vilket dessa borstar inte gör. De täta stråna gör att man kan applicera sitt mineralsmink med ett perfekt resultat! Borstarna fungerar mycket bra på känslig hy eftersom de är så mjuka och de är även perfekta för allergiker som ibland kan få problem med djurhårsborstarna.”

Foto: Samtliga från TiKei webbshop. Där kan du även se den färdiga sminkningen med fler skuggor.

tikei-sminkning-shimmering-everyday-look_1_big

tikei-oegonskugga-cashmere_2_0

tikei-borste-retractable-kabuki_1_0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

*