Om Skönhetsliv

Posted by on 14.03.2015 in

Skönhetsliv_skönhetsbloggVälkommen till min blogg om skönhet!

Jag heter Lisa och är lite av en skönhetsjunkie. Ni har tidigare hittat mig som skönhetsbloggare hos magasinet Hälsa och Fitness men från och med maj 2015 så finns jag nu bara här på min egen sida.  Här lägger jag upp lite smått & gott om skönhet, ofta mycket inlägg om nyheter på marknaden. Jag recenserar ibland produkter och ibland bara vidarebefordrar information vidare från pressmeddelande och dylikt som kommer till mig. Jag tycker det är roligast att skriva om produkter som faller mig i smaken så oftast är det mina egna favoriter som dyker upp här och hyllas eller produkter mina vänner tipsar om och gillar.

Jag tror inte på dold reklam/sponsring och är alltid väldigt tydlig med om jag får betald ersättning för att skriva om/recensera någon produkt. Det går inte att missa om så är fallet för dig som är läsare :-). Skulle du tveka i något fall så är det isåfall bara att fråga så svarar jag mer än gärna.

Mina råd och tips är baserat på egna åsikter, erfarenhet, personlig uppfattning och kunskaper jag har tagit till mig från experter och utbildade personer inom ämnet. Tveka inte att även söka information från yrkesmässiga och/eller andra tillförlitliga källor.

Du är varmt välkommen att höra av dig om det är något du undrar över. Jag gör mitt bästa för att svara!

Kramar

KONTAKT: lisa@skonhetsliv.se