Max Factor Masterpiece Mascara för långa ögonfransar

Först & främst, extremt svårt att fota sina egna ögon upptäckte jag ;-). Har fått frågan vilken mascara jag använder och svaret är Max Factor. Jag har varit trogen Max i år efter år även om andra märken letar sig in i samlingen ibland. Jag föredrar att använda två ibland TRE olika mascaror när jag målar fransarna. Först gör jag grundarbetet med Masterpiece Max sen finjusterar jag med Clump Defy. Clump Defy har en bågformad borste som kommer åt i innerkanterna bättre. För de undre ögonsfransarna föredrar jag en mascara från Clinique som har en borste specialformad för dessa fransar, den är mindre och lättare att måla med.

Så ligger det till! Dock på bilden glömde jag måla de nedre fransarna ser jag nu ;-).

Max Factor Masterpiece Mascara_Skönhetsliv

max-factor-clump-defy-mascara

Mascara för de nedre ögonfransarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

*