Bioderma Sensibio H2O

Posted by on 07.07.2015 in Hudvård

Nu behöver du inte åka till Frankrike för att få tag i denna hypade rengöring längre. Bioderma Sensibio H2O finns nu att få tag i på Apoteket här hemma. En glädjande nyhet för alla trogna fans 🙂 . Personligen får jag nästan skämmas lite och erkänna att jag inte har testat den men det får jag göra bot på snart!

För den ej invigda, detta är rengöringen som beskrivs som badrummets stjärna, favoriten på catwalken och många köper den med sig hem efter sin semester i Frankrike. Toppmodeller och makeup-artister sägs inte kunna leva utan den under modeveckorna i Paris och New York.

Vad gör den?

Den tar bort alla spår av makeup, överskottsfett och orenheter med en enkel gest – utan att slita på eller påverka huden negativt. Den kombinerar fräschören från vatten och de rengörande egenskaperna från olja.

Hur används den? 

Med hjälp av en bomullstuss stryker du över ansiktet, Bioderma Sensibio H2O innehåller såkallade miceller som har egenskaper som gör att man inte behöver skölja huden med vatten efteråt. Därför passar rengöringen extra fint för vattenkänslig hud eller när du helt enkelt är ute på äventyr och inte har den tillgången, eller när du behöver skona huden från många vattentvättar. Här ser jag framför mig varför den är så populär backstage på modevisningar. Modellernas sminkas & tvättas ju av & på flera gånger om dagen och det behöver gå snabbt.

För vem?

Till alla med känslig hud som lätt blir irriterad i samband med rengöring och som reagerar på minsta lilla.

Kostar?

Tjusningen är att detta är en prisvärd flaska som kostar 99 kr för 100 ml  och 139 kr för 250 ml.

 

bioderma-sensibio-h2o-solution

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

*