iS CLINICAL

Posted by on 18.02.2015 in Hudvård

Var på besök hos Mildh press och spanade in hudvårdsmärket iS CLINICAL.

IS Clinical är en produktlinje som enbart säljs på salonger och kliniker för att man verkligen ska få professionell hjälp i valet av av produkter. Det finns även en underlinje som heter Innovative Skincare och går att köpa på nätet.

Jag fastnade lite extra för masken CoolMint Revitalizing Masque som då kommer från Innovative Skincare. Så här lyder beskrivningen av denna iskalla produkt;

Coolmint är en kylande, fuktgivande och lugnande ansiktsmask med mentol och antioxidanter som är avsedd för snabb och intensiv, kärleksfull omsorg i hemmet. Ger en ordentlig fuktboost när huden känns torr, trist och ser sliten ut eller när man vill att den ska stråla extra vackert vid speciella tillfällen. Den professionella formulan innehåller naturliga botaniska antioxidanter, stärkande centella asiatica (guto kola) med anti-inflammatorisk effekt, stimulerande grönt te, lugnande aloe vera och energigivande rosmarinextrakt, som är perfekt balanserat med botanisk hyaluronsyra – naturens mest kraftfulla hydrator.

Kostar ca 580 kr.

IMG_1433 IMG_1435 IMG_1437

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

*